MAKARONY SĄ RĘCZNIE ROBIONE W NASZEJ PRACOWNI Z WYSELEKCJONOWANEGO GATUNKU MĄKI

KREWETKI I KALMARY

Papardelle z krewetkami, mięsem małzy, kalmarami i pomidorami w sosie maślanym

Cena: 54,00
Do koszyka

RAVIOLI Z UDŹCEM SARNIM

Ravioli z udźcem sarnim na sosie nelsońskim z podgrzybkami

Cena: 58,00
Do koszyka

HALIBUT Z SOSEM NAMEKO

Halibut z rusztu na zielonych warzywach z sosem z grzybów Nameko

Cena: 72,00
Do koszyka

FILET Z SANDACZA

Filet z sandacza z czarną soczewicą, młodymi warzywami i sosem tymiankowym

Cena: 66,00
Do koszyka

FILET Z KURCZAKA

Filet z kurczaka zagrodowego z młodymi warzywami, frytkami z batata i sosem śmietanowym na wędzonym boczku

Cena: 48,00
Do koszyka

GOŁĄBEK Z SOCZEWICĄ

Gołąbek z zieloną soczewicą, kaszą jaglaną i warzywami w bulionie i oleju truflowym/vegan

Cena: 45,00
Do koszyka

MŁODE SAŁATY

Młode sałaty z panierowanymi kalmarami, oliwkami, kiszonymi cytrynami i sosem cytrynowo- koperkowym

Cena: 47,00
Do koszyka

SŁYNNA KACZKA Z PYZAMI ( 1/4 )

Słynna ćwierć kaczki z modrą kapustą doprawioną suszoną śliwką i porzeczkami, podana z domowymi pyzami z naszej pracowni

Cena: 54,00
Do koszyka

SŁYNNA KACZKA Z PYZAMI (1/2)

Słynna połówka kaczki z modrą kapustą doprawioną suszoną śliwką i porzeczkami, podana z domowymi pyzami z naszej pracowni

Cena: 82,00
Do koszyka

WYKWINTNA PIECZEŃ Z SARNY

Pieczeń z sarny z kluskami chlebowymi z żurawiną, glazurowanymi burakami i sosem śmietanowym

Cena: 78,00
Do koszyka

ZRAZ Z DZIKA

Zraz z dzika w sosie własnym z kluską ziemniaczaną i puree z modrej kapusty

Cena: 76,00
Do koszyka

STEK Z POLĘDWICY

Stek z sezonowej polędwicy wołowej z ziemniakami dauphinoise, pieczonym selerem, młodym szpinakiem i sosem z czarnego pieprzu

Cena: 112,00
Do koszyka