MAKARONY SĄ RĘCZNIE ROBIONE W NASZEJ PRACOWNI Z WYSELEKCJONOWANEGO GATUNKU MĄKI
KREWETKI I KALMARY
Papardelle z krewetkami, mięsem małzy, kalmarami i pomidorami w sosie maślanym
RAVIOLI Z UDŹCEM SARNIM
Ravioli z udźcem sarnim na sosie nelsońskim z podgrzybkami
HALIBUT Z SOSEM NAMEKO
Halibut z rusztu na zielonych warzywach z sosem z grzybów Nameko
FILET Z SANDACZA
Filet z sandacza z czarną soczewicą, młodymi warzywami i sosem tymiankowym
FILET Z KURCZAKA
Filet z kurczaka zagrodowego z młodymi warzywami, frytkami z batata i sosem śmietanowym na wędzonym boczku
GOŁĄBEK Z SOCZEWICĄ
Gołąbek z zieloną soczewicą, kaszą jaglaną i warzywami w bulionie i oleju truflowym/vegan
MŁODE SAŁATY
Młode sałaty z panierowanymi kalmarami, oliwkami, kiszonymi cytrynami i sosem cytrynowo- koperkowym
SŁYNNA KACZKA Z PYZAMI ( 1/4 )
Słynna ćwierć kaczki z modrą kapustą doprawioną suszoną śliwką i porzeczkami, podana z domowymi pyzami z naszej pracowni
SŁYNNA KACZKA Z PYZAMI (1/2)
Słynna połówka kaczki z modrą kapustą doprawioną suszoną śliwką i porzeczkami, podana z domowymi pyzami z naszej pracowni
WYKWINTNA PIECZEŃ Z SARNY
Pieczeń z sarny z kluskami chlebowymi z żurawiną, glazurowanymi burakami i sosem śmietanowym
ZRAZ Z DZIKA
Zraz z dzika w sosie własnym z kluską ziemniaczaną i puree z modrej kapusty
STEK Z POLĘDWICY
Stek z sezonowej polędwicy wołowej z ziemniakami dauphinoise, pieczonym selerem, młodym szpinakiem i sosem z czarnego pieprzu