MAKARONY SĄ RĘCZNIE ROBIONE W NASZEJ PRACOWNI Z WYSELEKCJONOWANEGO GATUNKU MĄKI
KREWETKI I KALMARY
Papardelle z krewetkami, mięsem małzy, kalmarami i pomidorami w sosie bisque
HALIBUT Z SOSEM NAMEKO
z rusztu na zielonych warzywach z sosem z grzybów Nameko
GOŁĄBEK
z zieloną soczewicą, kaszą jaglaną i warzywami w bulionie i oleju truflowym/vegan
FILET Z KURCZAKA
z młodymi warzywami, frytkami z batata i sosem śmietanowym na wędzonym boczku
SŁYNNA KACZKA (1/4)
z modrą kapustą, podana z domowymi pyzami z naszej pracowni
SŁYNNA KACZKA (1/2)
z modrą kapustą, podana z domowymi pyzami z naszej pracowni
WYKWINTNA PIECZEŃ Z SARNY
z kluskami chlebowymi z żurawiną, glazurowanymi burakami i sosem śmietanowym